duminică, 17 ianuarie 2016

Rosii umplute cu branza pufoasa si verdeata

Buna...buna si La multi ani 2016! Fiind prinsa cu treaba si neavand prea mult timp liber,am omis sa mai postez cate ceva dar sper ca o sa recuperez anul acesta. Sper ca ati avut un 2015 minunat pentru ca al meu a fost senzational,multa munca dar si foarte multe reusite iar de la 2016 am mari asteptari :) daaaar hai sa revenim la ale bucatariei ca asta e important pana la urma. Zic sa incepem asa mai usor cu niste aperitive gustoase,e o reteta foarte simpla si am ales sa o impart cu voi...cel mai probabil ati incercat-o si voi dar hai sa o incercam si impreuna! Spor la treaba! 


Ingrediente: 


* 4 rosii
* o legatura de marar
* 3 fire de ceapa verde
* o cutie de Branza pufoasa cu smantana Delaco


Mod de preparare:


Mararul si ceapa se spala, se taie marunt si se pun intr-un castron impreuna cu branza pufoasa, dupa care se amesteca.

Rosiile se spala, se taie un capac in partea superioara (cu codita), apoi cu ajutorul cutitului se taie circular in interior, unde se gasesc semintele. Acestea se elimina cu ajutorul unei lingurite, lasandu-se doar peretii carnosi ai rosiei. Tot cu lingurita se umplu rosiile cu amestecul din castron. Se decoreaza cu o frunzulita de marar, apoi se pot servi.


Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu