Ingrediente:
* 300 gr biscuiti
* 60 gr gelatina
* 400g smantana
* 300 gr frisca
* 200 gr zahar pudra
* 500 gr capsuni sau alte fructe(clementine,nectarine,rodie,etc)
* 1 cana de lapte
Mod de preparare:
Biscuitii populari se inmoaie in lapte si se intind uniform intr-o tava. Se inmoaie gelatina, la bain-marie, in 100 ml apa rece. Dupa ce s-a racit, se amesteca putin cu smantana. Apoi se pune frisca batuta cu zaharul. Compozitia se toarna peste biscuiti, apoi se pun cateva capsuni si tot asa, in functie de cantitatea dorita.
La final, se imbraca prajitura in frisca si se pun cateva capsuni taiate pe deasupra. Se baga in frigider pentru cateva minute. Pofta buna!
La final, se imbraca prajitura in frisca si se pun cateva capsuni taiate pe deasupra. Se baga in frigider pentru cateva minute. Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu