miercuri, 8 octombrie 2014

Paste cu carne si ciuperci

Ingrediente:

  • 1 punga mare de paste
  • 500 g carne tocata
  • 250 g ciuperci
  • 1 ceapa medie
  • 3 catei usturoi
  • 50 ml ulei de masline
  • oregano,leustean,patrunjel
  • sare,piper
  • 3 linguri sos de rosii sau bulion

Mod de preparare:

  1. Se pun pastele la fiert cu o lingura de ulei si sare,se lasa la fiert 10-12 min.
  2. Ceapa se toaca marunt,usturoiul se zdrobeste si se pun la calit cu restul de ulei.
  3. Dupa ce s-a aurit ceapa,se pune la calit si carnea si ciupercile tocate marunt.
  4. Adaugam bulionul,verdeturile,sarea si piperul si le mai lasam 2-3 min la foc potrivit.
  5. Se amesteca pastele cu sosul preparat mai devreme si se servesc calde.
Pofta buna! 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu