Paste cu carne si ciuperci
Ingrediente:
- 1 punga mare de paste
- 500 g carne tocata
- 250 g ciuperci
- 1 ceapa medie
- 3 catei usturoi
- 50 ml ulei de masline
- oregano,leustean,patrunjel
- sare,piper
- 3 linguri sos de rosii sau bulion
Mod de preparare:
- Se pun pastele la fiert cu o lingura de ulei si sare,se lasa la fiert 10-12 min.
- Ceapa se toaca marunt,usturoiul se zdrobeste si se pun la calit cu restul de ulei.
- Dupa ce s-a aurit ceapa,se pune la calit si carnea si ciupercile tocate marunt.
- Adaugam bulionul,verdeturile,sarea si piperul si le mai lasam 2-3 min la foc potrivit.
- Se amesteca pastele cu sosul preparat mai devreme si se servesc calde.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu