Negresa cu alune
Ingrediente:
- 300 g faina
- 300 g unt
- 400 g zahar
- 50 g cacao
- 200 ml lapte
- 300 g ciocolata
- 4 oua
- alune
- 1 praf de copt
Cum preparam:
- Se pun intr-o cratita:laptele,zaharul,untul si cacaua.Se pun pe foc mic si se fierb pana cand totul este omogenizat.Se lasa sa se raceasca.
- In compozitia racita se pun galbenusurile,albusurile batute spuma si faina amestecata cu praful de copt.Se omogenizeaza si se toarna intr-o tava unsacu unt.Se coace 60 min la foc moderat.
- Ciocolata se topeste pe baie de abur.Dupa ce s-a topit i se adauga o lingura de unt moale si se amesteca energic.
- Cand prajitura este rece,se intinde ciocolata si se presara alunele pisate.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu