miercuri, 1 octombrie 2014

Negresa cu alune

Ingrediente:


  • 300 g faina
  • 300 g unt
  • 400 g zahar
  • 50 g cacao
  • 200 ml lapte
  • 300 g ciocolata
  • 4 oua
  • alune
  • 1 praf de copt

Cum preparam:

  1. Se pun intr-o cratita:laptele,zaharul,untul si cacaua.Se pun pe foc mic si se fierb pana cand totul este omogenizat.Se lasa sa se raceasca.
  2. In compozitia racita se pun galbenusurile,albusurile batute spuma si faina amestecata cu praful de copt.Se omogenizeaza si se toarna intr-o tava unsacu unt.Se coace 60 min la foc moderat.
  3. Ciocolata se topeste pe baie de abur.Dupa ce s-a topit i se adauga o lingura de unt moale si se amesteca energic.
  4. Cand prajitura este rece,se intinde ciocolata si se presara alunele pisate.
Pofta buna!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu