luni, 29 decembrie 2014

Oua scotiene


Ingrediente:

Oua: 11 buc
Carne tocata de porc: 500 g
Sare
Piper
Condiment pentru carnati
Pesmet: 100 g
Ulei: 150 ml

Mod de preparare:

1. Fierbeti ouale (10 buc) apoi se pun in apa rece ca gheata pentru a putea fi decojite mai usor.Le decojiti si le lasati sa se raceasca.
2. Carnea tocata se pune intr-un bol si se amesteca cu sare,piper,condiment pentru carnati (dupa gust) si un ou crud pentru a putea lega compozitia.
3. Se ia fiecare ou in parte si se inveleste in carnea preparata.
4. Se pune uleiul la incins intr-o tigaie antiaderenta.
5. Ouale se dau prin pesmet si se pun la prajit la foc mic ca sa se patrunda bine.
6. Cand isi capata o culoare aurie se scot si se pun intr-un castron pe un servetel de hartie.
Se servesc ca aperitiv impreuna cu un sos.

Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu