miercuri, 1 octombrie 2014

Ciocanele in foitaj

Ai nevoie de:

  • 7 ciocanele de pui
  • 1 pahar de vin
  • 1 pachet aluat foitaj
  • cateva frunze de salata
  • ulei,sare,piper

Mod de preparare:

  1. Cureti ciocanelele si le rumenesti la cuptor intr-o tava cu putin ulei,paharul de vin,sare si piper.Separat scoti foitajul din ambalaj si il lasi sa se decongeleze.Pui carnea la cuptor 30-40 min la foc mediu.Le scoti si le lasi pe un prosop de hartie pentru a absorbi excesul de ulei.
  2. Intinzi foitajul si tai patrate egale de aproximativ  15 cm.Imbraci fiecare ciocanel in aluat,astfel incat sa fie acoperit aproape in totalitate si strangi aluatul bine la capat.
  3. Le pui intr-o tava cu hartie de copt si le introduci la cuptorul preincalzit,la foc mediu.Le lasi aproximativ 30 min.Inainte de servire,le poti aseza pe cateva frunze de salata spalata si uscata.
Pofta buna!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu